Contact

Middeleeuws Genootschap Monnickendam
p/a Nieuwe Zijds Burgwal 48
1141 TG Monnickendam

Volledig programma of individuele acts.

Voor boekingen en info:
T 06 - 42 621 387
E Klik voor e-mail

Voor donaties en ondersteuning:
Rabobank 13.77.94.886

rabobank Kees Gutter Vervoer ons

Algemene voorwaarden

Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot, auteursrechten, merkrechten en databankrechten, op de informatie, teksten, afbeeldingen, logo's foto's en illustraties op deze website en op de lay-out en vormgeving van deze website rusten bij het Middeleeuws Genootschap Monnickendam en/of haar licentiegevers. De informatie op de website is slechts bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het verveelvoudigen en openbaar maken van (delen van) de inhoud van deze website voor niet-persoonlijk gebruik, in welke vorm en op welke wijze ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Middeleeuws Genootschap Monnickendam niet toegestaan.

In het bijzonder merkt het Middeleeuws Genootschap Monnickendam op dat het logo van het Middeleeuws Genootschap Monnickendam strikt eigendom is van het genootschap. Enig gebruik door anderen van dit logo is niet toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Middeleeuws Genootschap Monnickendam.

Privacy

 

Door het invoeren van persoonlijke gegevens op deze website, gaat u er mee akkoord dat deze persoonlijke gegevens worden opgeslagen in ons contactbestand.

Het Middeleeuws Genootschap Monnickendam respecteert uw privacy en zal er voor zorgen dat uw persoonlijke gegevens zoals opgenomen in het contactbestand zorgvuldig worden behandeld. 

Het Middeleeuws Genootschap Monnickendam zal de door u aangeleverde persoonlijke gegevens alleen in noodzakelijke gevallen ter beschikking stellen aan collega-organisaties en ook alleen binnen de context van de activiteiten van het Middeleeuws Genootschap Monnickendam.  Statistische informatie en andere onpersoonlijke gegevens over deze website en haar bezoekers kunnen wel aan derden ter beschikking worden gesteld.

Agenda

Bekijk hier de agenda >>

Foto's

Bekijk hier ons fotoalbum >>

Laatst toegevoegd:

Gastenboek

Bekijk hier de reacties >>